Fragment

Fragment wordt gevormd door twee Engelse heren en een Nederlander. Direct na hun schooltijd besloten de heren om van hun hobby hun beroep te maken. En met succes! Met slechts 3 man op het podium weet Fragment de grootste zalen plat te spelen.

Beschrijving Fragment

Fragment boeken

Zo lag Ahoy al twee keer aan hun voeten. Zij weten moeiteloos Anouk met Doe Maar te verbinden, om dan naadloos over te gaan in U2. De grootste kwaliteit van de band is dat ze precies weten wat hun publiek wil. Fragment is reeds uitgeroepen tot de beste live act van Nederland en tot beste horeca band van het jaar. Het is een drukbezette live-band met meer dan 100 optredens per jaar. De heren vormen een band apart, die vóór, maar zeker ook mét elk publiek kan spelen!

NPO 3FM is ook zeer te spreken over deze band. In 2002/2003 was Fragment de huisband en daarvoor hebben zij een aantal keer de hitlijsten beklommen. “Ik vind ´t een belediging als je ´t een coverband noemt. Ze geven er gewoon een eigen dimensie aan. En ´t is altijd een feestje. Met de unieke humor en uitstraling is het één van de allerbeste live bands in Nederland”, aldus Giel Beelen.

Huisband van de Zwarte Cross

Naast 3FM is ook de organisatie van de Zwarte Cross lovend over Fragment. “Waar sommige bands 10 man op het podium nodig hebben om het een beetje te laten klinken, flikt Fragment het met z´n drieën! Ze waren gewoon de allerbeste band van de hele Zwarte Cross”. Al meer dan 15 jaar is Fragment de ‘huisband’ van dit grote festival in Nederland

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

2995

Tijdsduur

1x 30 min + 1x 40 min + 1x 50 minuten

Bezetting

3 personen

Geluid

Inprikken op aanwezige techniek

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Fragment aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail:

Verified by MonsterInsights