Jan Biggel

Jan Biggel is een veelgevraagde artiest die al jarenlang optreedt in Nederland en daarbuiten. Zijn kenmerkende stijl en energieke optredens zorgen altijd voor een onvergetelijke avond. Jan Biggel is in staat om elk publiek te verrassen met een unieke mix van het beste uit de pop- en dancewereld. Daarnaast is hij ook een veelzijdige artiest die altijd bereid is om samen te werken en mee te denken over de invulling van je programma. In combinatie met zijn jarenlange ervaring en kennis van de entertainmentmarkt is Jan Biggel een geweldige optie voor elk feest of festival. Wil je Jan Biggel boeken of inhuren? Klik hieronder op 'aanvragen' om de beschikbaarheid, prijs en alle andere relevante informatie te ontvangen. Laat ons samen een onvergetelijke avond creëren!
Jan Biggel - boeken bij Bemo

Beschrijving Jan Biggel

Kerstkindje Jan Biggel is wereldberoemd in het Brabantse Liempde en verre omstreken met zijn unieke klompensound. In 2020 brak hij landelijk door met Fleske d’rin Fleske d’r uit en Ons Moeder Zeej Nog, samen met Arno Sloot. Ook zijn Ik Wil Alleen Liken en We Gaan Op Stap zijn bekende nummers. Met zijn kamervullende persoonlijkheid weet hij iedereen te vermaken en te laten genieten van de feestvreugde. Ook in 2021 kun je van hem genieten, met zijn opgefriste video van Ons Moeder Zeej Nog voor Carnaval 2022 en zijn nieuwe single. Zijn levensmotto is: Met humor kom je overal. We durven wel te zeggen: Het Is Pas Feest Als Jan Biggel Is Geweest.

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

1995

Tijdsduur

30 minuten

Bezetting

1

Geluid

M-Set

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Jan Biggel aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail:

Verified by MonsterInsights