Streetband

De Streetband is exclusief te boeken bij Bemo Entertainment en staat gegarandeerd voor een avond vol rock en lol! Met een repertoire van bekende boerenrock, klassieke en feestnummers van Normaal, Bokkers, Jovink, Status Quo, AC/DC, Johnny Cash, Golden Earring, ZZ Top, Creedence, Peter Koelewijn en André Hazes is er voor ieder wat wils. Laat u meenemen in een avond vol herkenbare klanken, meezingbare refreinen en heerlijke meezwijgers. De Streetband zorgt ervoor dat u de hele avond meezingt en swingt!

Beschrijving Streetband

Voor een avond vol rock, lol en gezelligheid, boek de Streetband exclusief bij Bemo Entertainment. Geniet van bekende boerenrock, klassieke en feestnummers die gespeeld worden door de Streetband. Laat u meevoeren in muziek van Normaal, Bokkers, Jovink, Status Quo, AC/DC, Johnny Cash, Golden Earring, ZZ Top, Creedence, Peter Koelewijn en André Hazes. Laat u verrassen door de herkenbare klanken, meezingbare refreinen en meezwijgers. Ervaar een avond vol rock, lol en gezelligheid met de Streetband. Bemo Entertainment biedt u de mogelijkheid om exclusief de Streetband te boeken voor een avond vol rock en lol.

Ervaar een avond vol rock

Laat u omringen door bekende boerenrock, klassieke en feestnummers die gespeeld worden door de Streetband. Herkenbare klanken, meezingbare refreinen en heerlijke meezwijgers zorgen ervoor dat u de hele avond meezingt en swingt. Ervaar een avond vol rock, lol en gezelligheid met de Streetband. Geniet van muziek van Normaal, Bokkers, Jovink, Status Quo, AC/DC, Johnny Cash, Golden Earring, ZZ Top, Creedence, Peter Koelewijn en André Hazes. Bemo Entertainment biedt u de mogelijkheid om exclusief de Streetband te boeken.

Laat u verrassen door een avond vol herkenbare klanken, meezingbare refreinen en meezwijgers. Geniet van een avond vol rock, lol en gezelligheid met de Streetband, exclusief te boeken bij Bemo Entertainment.

Beeld & Geluid

Boekinginformatie

Prijs (vanaf)

Prijs op aanvraag

Tijdsduur

3 x 45 min

Bezetting

5

Geluid

M-set

Heb je vragen voor ons?

Wij staan klaar voor jouw vragen, bel of mail ons. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur

Offerte Streetband aanvragen

Gegevens optreden

Bemo Entertaiment | Uw Feest, Onze Zorg!

Hoe werkt het?

1. Maak je keuze

Ruim aanbod artiesten/bands en DJ’s

2. Check beschikbaarheid

Wij kijken of jouw artiest op jouw datum beschikbaar is

3. Bekijk offerte

Je ontvangt van ons een overeenkomst van de gemaakte afspraken

Offerte aanvragen bij Bemo Entertainment

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van BEMO ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van BEMO en plaatsen of BEMO gelijk boeken?

Neem contact op met BEMO Entertainment

Wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Wij helpen je graag verder!

Bij BEMO boek je direct, snel en voor de laagste prijs!

Bel of stuur ons een e-mail:

Verified by MonsterInsights