Stijlen Coverband

Fragment

Fragment wordt gevormd door twee Engelse heren en een Nederlander. Direct na hun schooltijd besloten de heren om van hun hobby hun beroep te maken. En met succes! Met slechts 3 man op het podium weet Fragment de grootste zalen plat te spelen.

Empire Coverband

Wat krijg je als je het gitaargeweld van AC/DC, de charmes van Andre Hazes en de power vocals van Bruno Mars en Queen combineert? Dan krijg je goud. Puur goud!

Exposure

Exposure is al geruime tijd dé Feestband van Friesland. Deze topformatie is niet voor niets al jaren een graag geziene gast op (dorps)feesten, bruiloften en evenementen, en weet daar met een energieke show vol interactie van een feestje een Feest te maken! Onder het motto; “Het moet nog gekker worden” doet Exposure daar in 2023 nog een schepje bovenop.

Edwin Evers Band

De Edwin Evers Band komt voor het eerst bij elkaar voor de presentatie van de CD van het radioprogramma ‘Evers Staat Op’. De band, die uitsluitend bestaat uit topmusici en waar Edwin Evers zelf achter de drums plaatsneemt, wordt met groot enthousiasme ontvangen door het publiek. Vanaf dat moment is de Edwin Evers Band een feit! De band speelt hits uit de jaren ’70, ’80 & ’90.

Dare Devils

Deze hagelnieuwe party-band is de frisse wind in het hedendaagse feestcircuit. Ongekende muzikaliteit en creativiteit zorgen voor een repertoire aan mash-ups waarmee uiterst effectief elk podium, festival en feesttent omver geblazen wordt. Subliem gesmede tracks met verrassende twists, maar zonder dat climaxen en extatische meezingmomenten in gevaar komen.

Da Vinci

De naam van de band zegt het al, Da Vinci levert meesterwerk. De coverband, bestaande uit 4 enthousiaste mannen en een swingende zangeres, staat al jarenlang op het podium en weet precies hoe ze een evenement, bruiloft, feesttent of bedrijfsfeest in moeten kleuren met muzikale hoogtepunten. Ze zorgen voor stemming en doordat ze het zelf zo naar hun zin hebben, heeft het publiek dat ook. Het repertoire wordt perfect afgestemd op het desbetreffende feest; dance, disco, pop, rock, classics, latin, trance, Nederlandstalig, happy hardcore en een akoestische set. Da Vinci heeft ze allemaal paraat.

BTW BAND

Hoewel bij de meeste mensen het hart een slag overslaat bij het zien van deze drie letters, staan de BTW Band voor compleet het tegenovergestelde van de definitie van de belasting toegevoegde waarde. Namelijk Rock and Roll! Al 12 jaar in het vak weten ze goed hoe je van een feest een onvergetelijke avond kunnen maken. Naast bruiloften en cafés staan ze ook feesttenten.
Verified by MonsterInsights